Cargando...

Karting Barcelona

Comiats de solter a Karting + Paintball Castelloli

S´acosta el bon temps i a Karting Castelloli Barcelona no ens en volem perdre ni una! és una època on el temps acompanya a fer celebracions i comiats de solter i nosaltres us proposem una de les propostes més divertides i entretingudes que tenim.

Karting & Paintball + Calçots!

Arriba l´època dels calçots i a Karting Castelloli t´oferim la possibilitat de gaudir de les fantí stiques KARTÇOTADES! Agafa el teu pack de Karting + calçots i passa una jornada increíble amb la nova flota de karts de lloguer d´última generació que tenim al Karting de Barcelona més espectacular.

Passa el Nadal a Karting & Paintball Castelloli

S´acosten les festes de Nadal i les ganes de celebrar-ho, ja sigui amb amics, famí­lia o amb els companys de feina . Us proposem la manera més original i divertida en el Karting de Barcelona més espectacular , realitzant un Gran Premi en Karts de lloguer d´última generació i/o una jornada de Paintball amb els millors escenaris tematitzats.

Esmorzars i Dinars + Piscina

A Karting & Paintball Castellolí­ no només podrí s gaudir d´una jornada increíble a les nostres instal·lacions sinó que també us oferim la possibilitat de que des de ben d´hora al matí­ no us falti de res!

Nou servei Restaurant i Terrassa d estiu

Arriba el bon temps i a karting Barcelona Castellolí­ en volem treure el màxim profit possible. Només a 25 minuts de Barcelona trobem un complex per poder passar una jornada increíble i on poder gaudir de les activitats de karts de lloguer i Paintball en unes instal·lacions a l´aire lliure espectaculars.

Grans premis de Karts per empreses

Moltes empreses busquen formes de millorar la productivitat i el bon ambient dins de l empresa.L´activitat de Karting es la manera ideal per passar una jornada de Team Building única per la teva empresa.

Karting Infantil : Nova Flota

Ja pots rodar amb karts infantils amb els nous karts per nens!! Utilitza ara els vals promocionals que trobarí s a la secció ofertes d´aquesta web.

La frenada en un Karting d´última generació.

Tots sabem que el fet de saber frenar amb el nostre cotxe és molt important i fonamental per a la nostre seguretat. En altres ocasions us hem parlat de la tècnica de la frenada peró en aquesta ocasió us parlarem d´altres aspectes a tenir en compte.

Comiats de solter a Karting Castellolí

Amb l´arribada del bon temps d´aquí­ a poques setmanes, comencen els casaments d´algun dels nostres amics.Una vegada coneguda la data de tan important data, els amics ja comencen a preparar el que possiblement el novio no oblidi en tota la seva vida: El comiat de solter!!