Cargando...
Circuit de kàrting Barcelona - Reservar pista kàrting Barcelona

El teu Circuit de Kàrting a Barcelona

Karting ParcMotor és un circuit de 1340 m dissenyat per Dani Pedrosa únic a Europa. El Karting és una rèplica d'un circuit de Fórmula 1 pels seus canvis de rasant, pujades, baixades, corbes peraltades, etc ...

Totes aquestes característiques et faran viure unes sensacions com mai havies sentit en un circuit.

És el kàrting més espectacular en el qual he rodat mai ... I he estat en molts

Firma Lewis Hamilton Circuito Karts Castelloli Barcelona

Lewis Hamilton en la seva visita a Karting Castellolí
6 vegades campió del món de Fórmula 1 / Campió Europeu de karts en l'any 2000

Característiques de la pista de Karting ParcMotor

Es troba situat en el Complex ParcMotor Castellolí. Des de les nostres instal·lacions, l'apassionat del motor compta amb una pista d'increïble disseny. Viu sensacions pròpies de la Fórmula 1 i de Moto GP en aquesta pista de kàrting a Barcelona dissenyada per Dani Pedrosa i per la qual ja han passat els grans noms del motociclisme i l'automobilisme actual. Corbes i canvis de rasants únics. El resultat? Emoció en estat pur.

El circuit Karting ParcMotor Castellolí està pensat per sorprendre durant el seu recorregut, convidant-te a que sentis l'adrenalina en el teu cos al volant d'un dels nostres karts.

Perquè volem que gaudeixis com tot un campió, aquesta pista de kàrting a Barcelona és única ja que, sota el disseny del Campió del Món Dani Pedrosa, tindràs la possibilitat de conduir el teu kart en una pista rèplica d'un autèntic circuit de Fórmula 1 o Moto GP.

Amb una longitud de més de 1.340 metres i de 8 a 14 metres d'ample, aquest circuit de Karting a Barcelona té tots els ingredients per deixar-te sense alè de l'emoció.

Les seves increïbles pujades, l'acompanyen de corbes amb baixades del 9% i peralt d'un 8%, sense oblidar la nostra corba "sacacorchos" amb un 15% de desnivell. Sentiràs que estàs a Laguna Seca !!

A més, l'adrenalina t'envoltarà al final de cada recta, amb uns canvis de rasants dissenyats perquè perfeccions teves tècniques de conducció al màxim, enfrontant nous i sorprenents reptes.

Pel seu disseny i característiques úniques, Karting ParcMotor Castellolí s'ha convertit en un circuit de referència a tot Europa on sentir de veritat l'emoció del món del motor fins a un nivell desconegut.

Diversió i sensacions extremes

Comença a viure-les a Karting ParcMotor Castellolí!

Circuit de karts a barcelona
Pista de Karts d'última generació
Traçat de Karts ràpids i segurs a barcelona
Circuit Karting sensacions en Fórmula 1 a barcelona