Cargando...

TORNA LA VERSIÓ D’HIVERN A HUMOR AMARILLO CASTELLOLÍ BARCELONA

TORNA LA VERSIÓ D’HIVERN A HUMOR AMARILLO CASTELLOLÍ BARCELONA

El Complex Karting Castellolí torna amb la versió més divertida d'Humor Amarillo Barcelona, un esdeveniment que us farà riure i passar moments inoblidables amb els vostres amics i familiars. En aquesta edició especial d'hivern, us prometem rialles, desafiaments, i molta adrenalina en un entorn únic i proper a Barcelona. 


Amb l'arribada del fred a l’Humor Amarillo Castellolí Barcelona, substituïm les proves d'aigua per activitats igual de divertides, preparades per poder gaudir durant tots els mesos de tardor i hivern. Disposem de proves inflables preparades exclusivament per al nostre complex per ocupar el lloc de la piscina, com les mans musicals. Aquesta activitat consisteix en una enorme disfressa amb forma de mà amb què s'haurà de córrer fins a una imatge que s'associarà amb una cançó. També tornen les nostres proves més aclamades, com la Lluita de Sumo Bessons, on els participants barallen per parelles amb una disfressa de sumo, els Gladiadors, un combat sobre un inflable on hauràs de mantenir l’equilibri intentant derribar el teu company amb un stick d’espuma, i per últim, el Dunk Tank es buida d’aigua per omplir-se de boles de colors, preparades per rebre les caigudes dels contrincants. D’aquesta manera, a Humor Amarillo Castellolí Barcelona l’emoció no acaba mai!


A més, aquest any tenim una prova nova! La Pista Mareig posarà a prova les teves capacitats de coordinació en relacionar conceptes amb els seus colors, tots després de fer unes voltes sobre tu mateix amb l’objectiu de marejar-te. La versió d’hivern d’Humor Amarillo a Barcelona afegeix una capa d’emoció addicional.


Pots unir-te amb amics i familiars per formar equips i competir en els desafiaments de Humor Amarillo. Aquesta versió d'Humor Amarillo Barcelona també és apta per a persones de totes les edats a partir dels 7 anys.


Reuneix un equip de 8 participants i recorda reservar la teva activitat amb anticipació per assegurar-te de no perdre't aquesta experiència inoblidable a Humor Amarillo Castellolí. Vine i uneix-te a la diversió d’hivern en un dels llocs més emocionants de Castellolí Barcelona!