Cargando...

LES ACTIVITATS IDEALS PER A ESCOLES I ESPLAIS A CASTELLOLÍ BARCELONA: HUMOR AMARILLO I GELLY BALLS

LES ACTIVITATS IDEALS PER A ESCOLES I ESPLAIS A CASTELLOLÍ BARCELONA: HUMOR AMARILLO I GELLY BALLS

Complex Karting, Paintball i Humor Amarillo Castellolí Barcelona és un lloc ideal per a organitzar casals i activitats escolars emocionants i divertides. Situat a Castellolí Barcelona, és un complex d'aventura que ofereix diverses opcions d'entreteniment per a nens a partir de 7 anys.


Les activitats d’Humor Amarillo i Gelly Balls a Castellolí Barcelona són les més sol·licitades per les escoles i casals que volen gaudir de jornades inoblidables a les nostres instal·lacions. L’Humor Amarillo Barcelona consisteix en una gran quantitat d'activitats i proves divertides, algunes d’elles d’aigua, alhora que fomenten valors com l'esportivitat, el treball en equip i la superació personal.


Humor Amarillo Castellolí Barcelona ofereix una gran varietat de jocs inflables, pistes d'obstacles i proves físiques que posen a prova l'habilitat i la resistència dels participants. Els nens i joves es diverteixen mentre superen reptes com el Wipe Out, la pista americana inflable o les zamburgueses. Tot això en un ambient segur i supervisat per monitors qualificats.


La nova versió de Paintball infantil Barcelona, les Gelly Balls, també son una increïble opció per tots aquells nens que prefereixin els jocs d’estratègia i defensa. Amb els 4 camps tematitzats, els petits gaudiran de l’entorn i d’una experiència totalment inmersiva.


A més, Complex Karting Castellolí Barcelona disposa de zones de picnic amb ombra gratuïtes per a que tots els nens/es puguin esmorzar abans d’iniciar l’activitat o dinar un cop finalitzada la jornada.


Tant si voleu realitzar una de les dues activitats com si voleu una combinació de les dues, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres per demanar un pressupost a info@kartingparcmotor.com 


A través d'aquestes activitats, els participants adquireixen noves habilitats, milloren la seva coordinació i esportivitat, i fomenten les relacions socials amb altres nens de la seva edat.


En resum, Complex Karting, Paintball i Humor Amarillo Castellolí Barcelona és una opció ideal per als nens i joves que busquen una experiència d'estiu emocionant i diferent


Si encara esteu pensant quina activitat única organitzar durant aquest estiu per als més petits, a què espereu a contactar-nos?