Cargando...
Karts increïbles únics a Catalunya

Una flota de més de 50 karts per a tots els públics

A Karting Parcmotor Castellolí disposem de la flota de karts més moderna del mercat. Cadascun dels nostres models és el nº 1 a nivell mundial!! Podràs gaudir de la millor experiència de conducció en karts amb la nostra àmplia oferta de karts per a adults Sodi RT8 400cc + GTR5 270cc, karts infantils 200cc i karts biplaça.

Kart Barcelona RT8

Kart Adults - Sodi RT8

Gaudeix de la millor expèriencia de conducció de karts amb la nova flota de karts Sodi RT8 de 400cc i 13,5 cv de potència. És un Kart d última generació pel que fa a disseny, proteccions, xassís i comoditat en la conducció.

Tandes a partir de 20€ - Grans Premis des de 43€

Veure tarifes/opcions disponibles

Kart Barcelona GT5R

Kart Sodi GT5R 270cc

Per a adults sense experiència o nens amb molta experiència, els nostres karts d'última generació GT5R de Sodi són els més manejables i el pas final abans dels adults.

Tandes a partir de 15€ - Grans Premis des de 25€

Veure tarifes/opcions disponibles

karts per totes les edats a barcelona
Kart Infantil Barcelona LR4

Kart Infantil - Sodi LR4

Els nostres karts d última generació LR4 de Sodi són els més segurs del mercat i disposen de les últimes novetats en proteccions i adaptabilitat per a nens per circular sempre amb la màxima seguretat.

Tandes a partir de 15€ - Grans Premis des de 25€

Veure tarifes/opcions disponibles

Kart Barcelona RT8

Kart Biplaça

Sempre havies somiat conduir amb el teu fill/a?! Ara pots amb els karts biplaça especials per a nens a partir de 5 anys podreu rodar al circuit amb els vostres fills. La millor experiència per als més petits amb la seguretat de la gent gran.

Tandes a partir de 25€

Veure tarifes/opcions disponibles

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers, per a realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí.