Cargando...
Karts increïbles únics a Catalunya

Una flota de més de 80 karts per a tots els públics

A Karting Parcmotor Castellolí disposem de la flota de karts més moderna del mercat. Cadascun dels nostres models és el nº 1 a nivell mundial!! Podràs gaudir de la millor experiència de conducció en karts amb la nostra àmplia oferta de karts per a adults Sodi RT8 400cc + GTR5 270cc, karts infantils 200cc i karts biplaça.

Kart Barcelona RT8

Nou Kart Adults - Sodi RT8 V2 400 cc

Gaudeix de la millor expèriencia de conducció de karts amb la nova flota de karts Sodi RT8 de 400cc i 13,5 cv de potència. És un Kart d última generació pel que fa a disseny, proteccions, xassís i comoditat en la conducció.
Per adults amb experiència.

Tandes a partir de 12€ - Grans Premis des de 46€

Veure tarifes/opcions disponibles

Kart Barcelona GT5R

Kart Sodi GT5R 270cc

Per a adults sense experiència o juniors amb molta experiència, els nostres karts d'última generació GT5R de Sodi són els més manejables i el pas final abans dels adults.

Tandes a partir de 22€ - Grans Premis des de 46€

Veure tarifes/opcions disponibles

karts per totes les edats a barcelona
Kart Barcelona LR5

Kart Sodi LR5 200cc

Si tens més de 10 anys i experiència en kàrting, atreveix-te amb el nou Kart LR5 de Sodi. Especialment pensat per a joves pilots d'entre 10 i 14 anys amb experiència. El Kart LR5 200 cc no té limitació de motor i és un kart increïble per la seva facilitat de conducció i alhora per la velocitat adaptada a l'experiència dels futurs campions. Ara el límit el poses tu!!

Tandes a partir de 18€ 

Ver Veure tarifes/opcions disponibles

Kart Infantil Barcelona LR4

Kart Infantil - Sodi LR4 160 cc

Els nostres karts d última generació LR4 de Sodi són els més segurs del mercat i disposen de les últimes novetats en proteccions i adaptabilitat per a nens per circular sempre amb la màxima seguretat.Especialment pensat per edats de 7 a 12 anys (a partir de 1,25m)

Tandes a partir de 18€ 

Veure tarifes/opcions disponibles

Kart Barcelona RT8

Kart Biplaça 270 cc

Sempre havies somiat conduir amb el teu fill/a?! Ara pots amb els karts biplaça especials per a nens a partir de 5 anys i 1 més d'un metre , podreu rodar al circuit amb els vostres fills. La millor experiència per als més petits amb la seguretat de la gent gran.

Tandes a partir de 25€

Veure tarifes/opcions disponibles