Cargando...

HUMOR AMARILLO / WIPE OUT CASTELLOLÍ

HUMOR AMARILLO / WIPE OUT CASTELLOLÍ

Humor Amarillo Castellolí: La diversió que estaves esperant!!

Al nou Wipeout Castellolí a Barcelona trobaràs les proves més boges i espectaculars en un entorn únic!!

Amb els teus amics , familiars amb l’empresa .....A les clàssiques proves del famós programa Humor Amarillo tal com els “Rodillos” , Mans musicals , passarel·la aquàtica etc si sumen modernes proves de Wipe Out on l’equilibri i la destresa seran els teus millors aliats!!

Amb uns inflables bestials de més de 25 metres , alçades de vèrtic , proves aquàtiques impressionants i una pista americana que posarà a prova la teva resistència i velocitat , a Humor Amarillo Castellolí trobaràs un espai lúdic únic a Barcelona.

Activitats per a totes les edats

Disposem d’inflables a partir de 5 anys .
Els més menuts , podran simular les proves de Wipe Out Castellolí que fan els adults , en un inflable especialment dissenyat per Humor Amarillo Castellolí, de 180 m2 i les màximes mesures de seguretat

Acabarem la festa a la pista americana infantil on l’equilibri i les proves “extremes” més divertides , trauran l’aventurer que cada nen porta a dins!!

Per els adults , tenim preparades les proves d’Humor amarillo més boges i divertides:
Pista americana , La “barredera” , Wipe Out , els Rodillos , Proves de Lluita esbojarrades disfressats d’Herois de còmic , proves d’aigua , Splash i molt més!!

Team Bulding per a empreses

Les noves activitats són altament recomanables per a empreses, doncs fomenten 100% el Team Building ja que es realitzen per equips que han d’aconseguir sortir-se n de totes les proves amb un esperit de superació i companyerisme .

El complex d’oci més espectacular de Barcelona

Disposem d’un espai de més de 90.000m² que permet ser l’únic complex a Catalunya que ofereix 5 activitats de primer nivell: Karting, Paintball, Humor Amarillo, Bubble Soccer i Restaurant, en un entorn immillorable.

Disposem de packs especials en les activitats d Humor Amarillo , Karting , Paintball i servei de restaurant , per passar una gran jornada amb nosaltres tan si és un comiat de Solter , festa familiar o d’aniversari , així com per a empreses que busquin activitats úniques per realitzar amb els companys de feina!!

Visita ExtremParc Castellolí i deixa’t portar per la diversió!!

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers, per a realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí.