Cargando...

TORNA LLIGA PETROMIRALLES A KARTING CASTELLOLÍ BARCELONA

TORNA LLIGA PETROMIRALLES A KARTING CASTELLOLÍ BARCELONA

Aquest mes d’abril de 2023 i fins al mes de novembre a Karting Castellolí Barcelona hem tornat a iniciar la Lliga Petromiralles!


Com cada any, aquesta lliga a Karting Castellolí té un èxit espectacular en la que tots els pilots disfruten de l’experiència de millorar el seu temps a pista per aconseguir competir contra els altres 7 participants amb millor temps de cada Lliga.


Busquem el pilot més ràpid de Karting Castellolí Barcelona! Ets tu?


Cada cop que vinguis a córrer al circuit Karting Castellolí Barcelona, si el teu temps és vàlid, només ens has d'autoritzar a registrar-te a la Lliga i podràs aconseguir gratuïtament una plaça a la SÚPER FINAL DE CAMPIONS que es realitzarà al mes de Desembre a la pista de Karting Castellolí. 


Aquesta competició consta de dues lligues en funció dels temps obtinguts pels pilots. Per accedir a la Lliga SPORT és necessari obtenir un temps inferior a 1:06:00, mentre que per accedir a la Liga PRO el temps ha de ser inferior a 00:59:99.


La Lliga Petromiralles a Karting Castellolí Barcelona és una oportunitat increíble de superar els teus límits de velocitat i motivar-te a seguir millorant els teus temps. Amb els Karts d’última generació model Sodi Kart RT8 V2 i la pista recent modificada, la diversió i adrenalina està assegurada. 


Si aconsegueixes formar part dels 8 pilots amb millor temps a la pista de Karting Castellolí, participaràs en un Gran Premi gratuït amb celebració final en el podi amb cava i trofeus per als guanyadors. Si estàs dins els 7 següents, obtindràs una tanda lliure gratuïta a la millor pista de Karting de Barcelona Catalunya per gaudir-ne quan vulguis.

T’atreveixes a competir contra els millors pilots de Karting a Barcelona? Vine i intenta-ho! 

Per més informació o per qualsevol pregunta, no dubtis en contactar-nos via whatsapp o trucada al 616654524 o via email a info@kartingparcmotor.com.