Cargando...

Esdeveniments Empreses : Especial Nadal

Esdeveniments Empreses : Especial Nadal

Sortides d’empresa a Karting Castellolí

 

Arriben les dates en que les empreses planifiquen activitats per agraïr i motivar els seus equips i encarar el proper any amb renovades energies .
La majoria d’empreses del nostre entorn busquen completar el clàssic dinar/sopar amb activitats a Barcelona que permetin passar unes hores disteses i per damunt de tot dins d’un clima d’entreteniment per coasionar els equips .

 

En el Karting Barcelona, Humor Amarillo Barcelona i Paintball Barcelona,a Castellolí , trobarà un marc únic dins d’un mateix recinte a 35 Km de Barcelona capital.

 

Les diverses activitats d’oci que poden realitzar-se en les seves instal.lacions, fan que Karting Barcelona Castellolí sigui  una consolidada referència per celebrar trobades d’empresa.

 

Junt amb el circuit de karting, únic a Europa pel seu espectacular traçat, les empreses que ens confien els seus events a Barcelona poden gaudir en l’Humor Amarillo Barcelona, d’unes divertides proves d’habilitat en les seves recentment inaugurades instal.lacions.

 

 

Diversió assegurada per crear el clima de companyerisme que les empreses busquen en aquesta época de l’any, propera a les festes de Nadal. Humor Amarillo Barcelona està especialment adaptat per aquestes dates de tardor i hivern.

 

En un mateix reciente, trobarà una acurada àrea dissenyada per la pràctica de Paintball, amb el més modern equipament per jugar Paintball a Barcelona , amb seguretat i garantia de diversió.

 

 

Paintball Castellolí  Barcelona, disposa de 4 camps de temàtica diferent on, sota la supervisió de monitors/es especialitzats/des, es realitzen les partides entre els grups.   

 

Karting Barcelona Castellolí és epecialista en l’organització d’events empresarials personalitzats, adaptant les diferents activitats als integrants dels grups que es defineixen per portar a terme cada activitat.

 

La possiblitat de realitzar tres activitats diferents, permet a

Karting Castellolí, Humor Amarillo Barcelona i Paintball Barcelona, compaginar una, dues o tres activitats al mateix temps, aconseguint la màxima dinamització de l’event, inclús per grups molt nombrosos.

Disposem de diferents packs per adaptar-los a totes les necessitats.

 

Karting Castellolí disposa d’una àrea de restauració per completar l’oferta on oferir menus de Nadal i el clàssic menú Barbacoa.

 

 Humor Amarillo Barcelona, Karting Barcelona i Paintball Castellolí

compte amb un equip humà especialment preparat per organitzar events empresarials amb la màxima professionalitat.

 

Recomanem la visita al nostre web,  www.kartingcastellolí.com  per completar la informació.