Cargando...
Paintball Infantil a 25 min de Barcelona

Paintball infantil

Paintball Castellolí ofereix als nens a partir de 8 anys, la possibilitat de realitzar partides de Paintball amb les màximes mesures de seguretat.

Disposem de marcadores especials de calibre 50 especialment indicades per partides entre els més joves, amb totes les proteccions necessàries per passar una jornada de diversió única.

El Paintball per a nens es realitza en els mateixos escenaris que els adults, sempre sota la supervisió de monitors per a desenvolupar l'activitat amb el màxim control en un entorn segur adaptat a nens .

paintball infantiles cerca de barcelona
paintball infantil cerca de barcelona
paintball infantiles castellolí barcelona
paintball infantil castellolí barcelona

Festes Infantils Paintball

  • Partida de Paintball de 100 boles / nen + berenar/esmorzar

Preu per nen

19
  • Partida de Paintball de 200 boles / nen + berenar/esmorzar

Preu per nen

24
  • Partida de Paintball de 100 boles / nen + Tanda Karting infantil de 10min + berenar/esmorzar

Preu per nen

34

Caixa de 100 boles addicionals

6

Caixa de 1000 boles addicionals

50

Caixa de 2000 boles addicionals

90

El paintball infantil més divertit i segur

Tots els packs infantils de Paintball inclouen l'equipació complementària de les millors marques i dotades de la màxima seguretat . Equipament d'última generació i altíssima qualitat que consisteix en: marcadora especial per a nens , màscara, boles, protector de pit i esquena, granota, guants, recàrrega d'aire il·limitada. Saber més sobre el material utilitzat en Paintball Castellolí. A més el preu inclou assegurança de responsabilitat civil / accidents i accés a l'àrea de pícnic.

Tots els menors de 18 anys han de venir acompanyats per un adult, com a responsable del grup o, si no l'autorització de menors signada.

proteccions incloses Equipació i protecció complementària de les millors marques
Participants Partides de paintball a partir de 8 participants mínim
Esmorzar / Berenar Totes les festes inclouen esmorzar o berenar per als participants
Modificacions i Anul·lacions Anul·lacions: No permeses una vegada feta la paga i senyal. Modificacions de nº de persones: No permeses 72h abans.
Paintball Karting i activitats humor amarillo Wipeout per a nens

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers, per a realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí.