Cargando...
Festes infantils Karting · Paintball · Humor Amarillo

Festes infantils Karting · Paintball · Humor Amarillo

Vols celebrar una festa d'aniversari diferent? Desitjaries que el teu fill / a visqués un dia únic en companyia d'amics i familiars?

La diversitat d'activitats que oferim per als més petits de la casa ens converteixen en un referent a l'hora de pensar en festes infantils. Cada vegada són més nombroses les famílies que volen obsequiar als seus fills amb motiu d'una celebració especial d'una manera diferent.

festes paintball kàrting humor amarillo infantils cerca de barcelona
festes paintball karting humor amarillo infantil cerca de barcelona
festes paintball kàrting humor amarillo infantils castellolí barcelona
festes paintball karting humor amarillo infantil castellolí barcelona

Un Karting de vertigen

El circuit de Karting Kid's Parc Castellolí serà l'escenari perfecte per a una festa amb magnificència. A més de diferents modalitats de carreres al volant dels nostres karts infantils a Barcelona , la festa inclou cronometratge professional, berenar, diplomes per als nens i cerimònia de pòdium, la guinda d'un dia inoblidable.

A l'circuit de karts únic pel seu traçat i longitud, dissenyat per Dani Pedrosa, cal afegir la flota de karts infantils d'última generació i l'acurada organització que fa dels nens el centre de la festa. Sempre roden amb altres nens o amb els seus familiars i mai amb altres adults aliens a ells.

Veure festes infantils de Kàrting

4 Camps de Paintball per a una batalla èpica

En el nostre paintball tindran la possibilitat de realitzar partides de Paintball amb les màximes mesures de seguretat i amb l'equipament d'última generació mes nou en paintball infantil.

Veure festes infantils de Paintball

Humor Amarillo: Diversio sense límit

En el nostre Humor amarillo podran gaudir de les activitats més divertides amb castells inflables, proves tradicionals amb un "toc especial" i les proves més noves per a nens on podran viure innombrables aventures i realitzar tot tipus d'activitats i jocs entre amics.

Veure festes infantils d'Humor Amarillo

Festes infantils multiactivitats

A Karting · Paintball · Humor Amarillo Castellolí convertim una festa infantil en un esdeveniment inoblidable.

Si voleu fer una festa combinant les activitats de Karting, Paintball i Humor Amarillo per a nens també és possible gràcies als nostres 'packs multiactivitats infantils!

Veure festes infantils multiactivitats
Paintball Karting i activitats humor amarillo Wipeout per a nens