Cargando...

Rècord de volta ràpida al nostre Karting

Karting Parcmotor és un circuit dels més espectaculars d Europa, no solament pel fet de tenir característiques d un circuit de Formula 1 sinó també per la longitud del mateix i la varietat de corbes en el seu traçat i a més es un Karting molt aprop de Barcelona.

Aquest fet provoca que el circuit tingui molts llocs on els pilots han d esforçar-se al màxim per aconseguir realitzar la volta perfecta.

Amb el temps, aquest esforç té la seva recompensa, ja que dits pilots sempre van trobant petits trucs per superar les dificultats de la pista.

Quan un pilot aconsegueix posar en pràctica tots aquests trucs, traçades, frenades al límit i aconsegueix portar el seu kart pel lloc adequat, es produeix un fet que paga tot “l’esforç” : La volta ràpida.

Aquesta volta ràpida, per a alguns pilots significa acostar-se o fins i tot aconseguir el valor més preuat per a qualsevol afeccionat del món del motor: El rècord del circuit.

En aquest aspecte a Karting Parcmotor hi ha un pilot que destaca per sobre dels altres: Matías Torras.

Amb un temps d 1:06:174 Matías va aconseguir el nou rècord del Circuit deixant la gesta de superar-ho en un fet a l abast de molt pocs.

En una tanda impressionant Matías va batre el rècord del circuit fins a 3 vegades amb temps en una mateixa tanda d 1:06:404 /1:06:235 i l 1:06:174 final.

Matías porta temps demostrant que és un gran pilot, ja que no solament ha aconseguit el rècord del karting en diverses ocasions , sinó també ha guanyat la Lliga Petromiralles en les 2 edicions que s han disputat enfront d altres fantàstics pilots i lluitarà per emportar-se la 3era edició que es disputarà aquest novembre.

Felicitem a Matías i l’ animem a intentar baixar la barrera de l 1:06:00, temps que fins a dia avui semblava impossible d aconseguir i que ara estem segurs que serà capaç d aconseguir-ho.