Cargando...
Paintball Castelloli-5 escenaris temàtics a 25min de Barcelona

Paintball Castellolí

Paintball Castellolí-Barcelona és l'espai d'oci dedicat al Paintball més modern de Catalunya per la qualitat d'instal·lacions, camps de joc, professionalitat i serveis oferts. disposem de 4 renovats i  espectaculars camps temàtics rèpliques d'escenaris: Base Miltar, Bosc de la Vall, Fortalesa, Poblat Indi, Bunkers.

El Paintball està situat a tan sols 25 minuts de Barcelona en el complex Parcmotor, ubicat a la població de Castelloli a 1 minut de l'Autovia A-2 entre Igualada i Martorell.

Paintball barcelona

Organitzem partides de Paintball per a grups, empreses, comiats de solter, festes per a nens, celebracions, etc... amb el millor material d'última generació i les màximes mesures de seguretat.

Sent l'adrenalina al Paintball número 1 de Barcelona!!

Paintball a Barcelona per gaudir de tota l'acció i emoció

Viu amb els teus amics la millor batalla als escenaris més espectaculars a Paintball Castellolí.

Recórrer tots els camps sempre asistits per un dels monitors que us oferirà diferents modalitats de joc segons cada camp i característiques del grup. Organitzem partides de paintball a prop de Barcelona pera grups, empreses, comiats de solter, festes per a nens, etc.. Amb el millor material de Paintball d'última generació i les màximes mesures de seguretat. Pots combinar les vostres partides de Paintball amb els nostres packs d'activitats Karting i Humor Amarillo.

Recorda que pots combinar les vostres partides de Paintball amb els nostres packs d'activitats Karting i Humor Amarillo.

paintball prop de barcelona
paintball prop de barcelona
paintball castellolí barcelona
paintball castellolí barcelona

T'ho perdràs?

Sent l'adrenalina al paintball més espectacular de Catalunya

Paintball a barcelona
paintball última generació
paintball segur a barcelona
paintball 1 a barcelona