Cargando...

Grans premis de Karts per empreses

Grans premis de Karts per empreses

Al llarg de l any nombroses empreses de tots els sectors ens confien l organització de Grans Premis o Curses de Resistència.

En fer-ho no només pensen en passar una jornada agradable fent un parèntesi en el treball, també tenen molt present l objectiu d incrementar la cohesió del grup gaudint d una jornada d oci lluny de l espai físic de l empresa que ajuda a relacionar-se en un altre àmbit fora l habitual i per tant conèixer molt millor.

Res millor per aconseguir dinamitzar el grup de participar en un Gran Premi per Karts al Karting Parcmotor Castellolí.

Grans Premis en Karting Parcmotor Castelloli

Els Grans Premis poden organitzar-se tant individuals com per parelles i segueixen l estructura d un GP de Formula 1 o Moto GP.

Consten de tres tandes, warm up, classificatòria, cursa final i cerimònia de podi, cava i lliurament de diplomes. Entre tanda i tanda, a Karting Castellolí es lliuren els temps per volta a cada corredor que genera el sistema de cronometratge professional de què disposa el nostre Karting.

En aquests descansos es comenta com ha anat la cursa i es comparteixen i discuteixen els detalls de cada corredor, per si només aquests comentaris generen sinergies entre els participants i la lògica competència entre ells, en un ambient distès i agradable.

Cursa de resistència a Karting Castellolí

Un dels factors més importants d un esdeveniment, és que sigui dinàmic i en tot moment els assistents estiguin participant d ell evitant moments d espera

Per a grups nombrosos no ho podríem aconseguir en un Gran Premi.

En Karting Castellolí oferim a les empreses la possibilitat de participar en una Cursa de Resistència per equips.

Es formen equips de 3/4 persones que van fent relleus amb el mateix kart durant 2 hores sent el vencedor el que més voltes ha donat al Circuit en finalitzar el temps estipulat.

La formació dels equips ja comporta un acord previ entre els seus components que pacten l ordre de sortida de pista, els relleus i decideixen conjuntament l estratègia per aconseguir la millor posició en carrera.

L avantatge principal d una carrera de resistència a Karting Parcmotor Castellolí és que tots els membres de l equip estan pendents de l evolució del karts en pista i de la pantalla indicativa dels temps i posicions de cada Kart que presideix com a element important l esdeveniment, de manera que en tot moment estan participant

Karting Parcmotor Castellolí posa a disposició de les empreses les seves instal · lacions i organització amb l objectiu de contribuir a la dinàmica de grups en una jornada d oci i diversió garantida.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers, per a realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí.