Cargando...

AIXÍ VA ANAR LA FINAL DE LLIGA A KARTING CASTELLOLÍ BARCELONA

Divendres passat 17 de novembre, el Complex Karting Castellolí Barcelona va viure l'emocionant final de la lliga de karts més destacada de l'any. La gran final de la Lliga Petromiralles va reunir els 8 talentosos participants de cada lliga que van aconseguir els millors temps al llarg de tota la temporada per enfrontar-se a una única gran final.

En un emocionant enfrontament, els pilots van competir al Karting Castellolí Barcelona en dues categories, la Lliga Sport i la Lliga Pro, basades en els temps excepcionals obtinguts al llarg de l'any. A la Lliga Sport, els participants amb temps inferiors a 1:06:00 van demostrar les seves habilitats, mentre que a la Lliga Pro, aquells amb temps inferiors a 00:59:99 es van disputar el cobejat primer premi.

Els pilots afortunats que van formar part dels 8 millors van tenir l'oportunitat de participar en un emocionant Gran Premi gratuït. La celebració final al podi, amb brindis de cava i el lliurament de trofeus per als guanyadors, va marcar el clímax d'una temporada plena d’acció i competició ferotge a Karting Barcelona.

Fins i tot aquells que van quedar als 7 següents van aconseguir una tanda lliure gratuïta a la prestigiosa pista de Karting de Barcelona Catalunya, permetent gaudir de l'emoció de la velocitat quan volguessin.

La Lliga Petromiralles a Karting Castellolí Barcelona es va destacar com un esdeveniment obert al públic, brindant a amics i familiars l'oportunitat de presenciar la destresa i la determinació dels pilots en una tarda plena d'adrenalina i passió pel món del motor.

Els veloços pilots que van aconseguir el podi a la Lliga Pro van ser: En primer lloc Jose Antonio Meneses, amb un temps rècord de 56.44s; en segon lloc Francesc Mesa, amb un temps de 56.65; i en tercer lloc Ian Hiniestosa, amb 56.51s. Pel que fa a la lliga Sport, els guanyadors van ser: En primera posició Cristina Cava amb un temps de 57.59s; en segona posició Enric Serrano amb un temps de 57.66; i en tercera posició Ramon Martori amb 57.34s. Moltes felicitats als campions i finalistes de la Lliga Petromiralles a Karting Castellolí Barcelona!