Cargando...

HUMOR AMARILLO CASTELLOLI PER A EMPRESES A BARCELONA

HUMOR AMARILLO CASTELLOLI PER A EMPRESES A BARCELONA

Finalitzem l’any, és el moment de fer balanç, comprovar si s’han complert els objectius, valorar els esforços i el grau d’implicació del nostre equip humà i preparar-nos pels nous reptes.

També é el moment de crear un ambient de distensió en un espai proper a Barcelona però sense la tensió diària, que permet als nostres col·laboradors relacionar-se entre sí en un marc de diversió exterior al lloc de treball.


Karting, Paintball i Humor Amarillo Castellolí posa a disposició de les empreses unes instal·lacions úniques on trobaran les  novedades en ontrara instalacionsts relacionarse entre si  se han cumplido últimes novetats en Humor Amarillo Barcelona en un espai de més de 90.000 m2 en un entorn immillorable.

La millor opció per a una jornada de Team Building a Barcelona per les seves proves esbojarrades, supervisades i dirigides en tot moment pel nostre personal especialitzat.

Triple Wipe Out, Waka Mole, Barredera, Pista Americana Inflable, Torito, Wip Out, lluites de Sumo , Gladiadors, Mans Musicals, Rodillos, pista americana, són algunes de las proves de Wipe Out Barcelona que pots gaudir a Karting Castellolí.

 

Les activitats d’Humor Amarillo que es duen a terme a les nostres instal·lacions d’Humor Amarillo Castellolí a l’hivern, estan espacialment dissenyades per aquestes estacions, essent una aposta segura per generar les sensacions que busquem per a generar la cohesió dels equips.

Karting Paintball Humor Amarillo Castellolí a Barcelona és l’únic centre d’oci on es poden complementar l’Humor Amarillo amb el Karting i el Paintball. Disposa també de servei de bar/restaurant.


Estem a tan sols 25’ de Barcelona i som la millor opció per les empreses por la cuidada imatge i la professionalitat de l’equipo d’atenció al client.

 

 

 

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers, per a realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí.