Cargando...

LA INSCRIPCIÓ ARA ÉS MÉS FÀCIL A KARTING CASTELLOLÍ BARCELONA!

LA INSCRIPCIÓ ARA ÉS MÉS FÀCIL A KARTING CASTELLOLÍ BARCELONA!

A Karting Castellolí Barcelona, estem emocionats de presentar una innovació emocionant que canviarà la vostra experiència de karting per sempre: el nostre nou sistema d'inscripció online! Hem deixat enrere la paperassa i hem donat la benvinguda a la comoditat digital, permetent inscriure't des de la comoditat de casa teva. En eliminar el procés d'inscripció en paper, hem simplificat la teva experiència des del principi. Ara, pots assegurar el teu lloc a la pista en qüestió de minuts, evitant qualsevol demora i assegurant que aprofitis al màxim el teu temps a Karting Castellolí Barcelona.


La inscripció és molt fàcil! Un cop efectuada la reserva, se us proporcionarà un link per a que cada participant pugui crear un perfil i donar-se d’alta a l'esdeveniment que tingui programat: Humor Amarillo, Paintball o Karting. És un procés que només s’ha d’efectuar una vegada; després, cada cop que vingueu a Karting Castellolí Barcelona la preparació serà molt més àgil ja que no us haureu de tornar a inscriure! També podeu accedir al procés d’inscripció des de l’apartat “Registre” al nostre web o a través d’un codi QR que podeu trobar a les nostres instalacions.


El més important per poder confirmar l’alta del teu perfil: rebràs un correu electrònic per tal de signar el descàrreg de responsabilitats que et permetrà realitzar les activitats que oferim a Karting Castellolí Barcelona sense haver-te de preocupar de res! Uneix-te a la revolució digital i experimenta l'emoció del kàrting sense complicacions.


Els avantatges que suposa és que disposem d’un portal web de Karting Castellolí Barcelona, on una vegada us hagueu registrat podeu accedir al vostre perfil on, a més de les vostres dades i una divertida foto de perfil, podeu accedir al vostre historial de temps del karting, que s’actualitza cada vegada que vingueu. D’es d’aquí podràs comparar els teus temps amb els d’altres pilots i se’t mostraran estadístiques i gràfiques de la teva evolució al mòbil! A més, disposaràs d’ofertes especials per registrats.


Amb la implementació del nostre nou sistema d'inscripció online, Karting Castellolí Barcelona està compromès a proporcionar una experiència sense complicacions. Uneix-te a nosaltres en aquesta emocionant evolució digital i gaudeix del kàrting sense preocupacions a Karting Castellolí Barcelona.