Cargando...

NOVA TERRASSA MIRADOR A KARTING CASTELLOLÍ BARCELONA: LES MILLORS VISTES DE LA PISTA!

NOVA TERRASSA MIRADOR A KARTING CASTELLOLÍ BARCELONA: LES MILLORS VISTES DE LA PISTA!

A Karting Castellolí Barcelona hem inaugurat recentment una nova terrassa mirador que ofereix unes vistes espectaculars de la pista de Karting. Aquesta nova terrassa és perfecta per als amants del motor i els esports de velocitat que volen gaudir de la millor vista dels Karts Barcelona.


La nova terrassa de Karting Castellolí Barcelona, situada a la part superior del circuit, ofereix una vista panoràmica als Karts que corren a la nostra pista, així com de les muntanyes del voltant. Des d'aquesta posició privilegiada, els visitants poden gaudir dels millors moments de les curses i veure els pilots mentre desafien els límits de la seva velocitat.


La terrassa és un espai obert i ampli, amb taules i cadires perquè els visitants puguin seure còmodament i gaudir de la vista. A més, hi ha servei de bar on s’ofereix begudes, snacks i esmorzars/dinars perquè els visitants puguin refrescar-se i relaxar-se mentre veuen les curses.


La nova terrassa mirador de Karting Castellolí Barcelona és un lloc perfecte per a grups d'amics, famílies i empreses que busquen una experiència diferent i emocionant. És un lloc ideal per a celebracions d'aniversari, activitats d'empresa o simplement per passar una tarda divertida amb amics i família.


El Karting Castellolí Barcelona és un dels circuits més coneguts de Catalunya, amb 15 anys d'experiència organitzant curses de Karts i altres activitats relacionades amb el món del motor. A més de la nova terrassa, el circuit també ofereix una gran varietat d'activitats, com ara curses de karts per a grans i petits, i altres activitats d'oci com ara paintball i humor amarillo.


Si busques relaxar-te mentre gaudeixes de les competicions de Karts, la nova terrassa mirador del Karting Castellolí Barcelona és una opció excel·lent per a tu


Vine i gaudeix de les millors vistes de la pista de Karting Castellolí en un entorn únic i emocionant, i aprofita per provar els nostres karts d’última generació!