Cargando...

Comiats de solter a Karting + Paintball Castelloli

Comiats de solter a Karting + Paintball Castelloli

ACTIVITATS I OFERTES PEL GRUP

Amb la nova flota de Karts que disposem, podreu realitzar una simulació d’un GP amb graella de sortida , cerimònia de podi i cava pel guanyador!!! A Karting Castellolí ens agraden les emocions fortes i oferim cronometratge professional a totes les curses de Karts.

Si el que voleu és escarmentar al nuvi, quina millor manera hi ha que celebrar el comiat de solter fent un Paintball als nostres impressionants camps! A Paintball Barcelona Castellolí oferim el millor equipament del moment i podreu jugar amb marcadores semiautomàtiques Tippman FT-12 del calibre 68. Si no en teniu prou amb tot això que us proposem encara poder fer que l’estada a Karting & Paintball Castellolí sigui inoblidable pel nuvi perquè si sou un mínim de 16 persones (15 + el nuvi) realitzant un Super GP o Pack Super Gp i Paintball el nuvi no paga, el convidem nosaltres i d’aquesta manera no haureu de repercutir el cost entre la resta! Però això no és tot!!! A més a més regalem al nuvi un val de descompte del 81 % per a realitzar una experiència GT amb Ferrari o Lamborghini per només 85 €.

EL MILLOR COMIAT DE SOLTER

Els comiats de solter i celebracions als Karts de Barcelona Castelloli són Increïbles!! No ens estem de res per tal fer que la vostra estància a les nostres instal·lacions sigui immillorable!

És la millor opció per tenir una jornada fantàstica podent passar el dia sencer fent Paintball i Karting Barcelona Castelloli gaudint de les millors activitats a les nostres instal·lacions on no haureu de pensar en res més que passar-ho bé i divertir-se al màxim! Us oferim tot un ventall de possibilitats on també podreu dinar a la nostra nova terrassa d’estiu just al costat de la pista de Karts des de on podreu gaudir d’unes vistes impressionants del circuit.

Al nou servei restaurant us podem oferir el nostre menú estrella, el menú barbacoa on tot el grup podrà agafar forces per acabar de passar un gran dia! En podeu veure els detalls en aquesta mateixa web.

No us ho podeu perdre!

Podeu veure fotos de les nostres instal·lacions i activitats a la secció galeria d´aquesta web.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers, per a realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí.