Cargando...

Karting Barcelona Castelloli celebra la final Seat

Final LLiga Seat de Karting Barcelona Castellolí.

Com ja sabreu , aquesta Lliga és exclusiva per a aquells treballadors de Seat que els hi agrada competir en karts de lloguer.

Quan un treballador de Seat Martorell ve a la pista de Karts de Castellolí , no tan sols gaudeix d’importants descomptes en tots les Tandes de Karting sinó també te la opció d’apuntar els temps que ha fet en el registre que el circuit de Karts més a prop de Barcelona te de tots els temps dels treballadors de Seat.

Al final de temporada , els 10 primers classificats segons el temps a pista que hagin fet a Karting Barcelona Castellolí , tenen com a premi passar a la Gran final de la Lliga de Karting de forma gratuïta.

En aquesta edició els pilots més ràpids en Karts després de tota la temporada van ser els següents:

Joaquim Roig / Roger Carando / Alvaro Molero / Joan Quintana / Albert Hernandez / Santiago Chiva

En la tanda classificatòria de Karting ja es va veure que hi havia un pilot molt per sobre de la resta.

Aquest era Joaquim Roig que amb un millor temps de 1:08:41 es va emportar la pole de la carrera de Karts a 2 segons del segon classificat i a 5 segons de l’últim.

Al iniciar-se la cursa Joaquim roig de seguida es va distanciar de la resta de competidors de la final de la cursa de Karts Seat.

Aquesta distància es va fer insalvable per la resta de competidors de la carrera , que van lluitar entre ells per quedar-se amb la 2ona posició.

Al finalitzar la cursa de Karting Barcelona Castellolí Joaquim Roig es va proclamar just vencedor amb un millor temps de 1:07:89 a dotze segons de Roger Carando i 12;07 del 3er classificat Alvaro Molero.

El premi especial per Joaquim Roig va ser un curs de Conducció esportiva a Parcmotor, el millor complex de Karting de Barcelona.

El Març comença la Lliga Karting Seat 2013....Si ets treballador anima’t i participa-hi.