Cargando...

TORNA L’ESPERAT OPEN PER PARELLES A KARTING CASTELLOLÍ BARCELONA

TORNA L’ESPERAT OPEN PER PARELLES A KARTING CASTELLOLÍ BARCELONA

Prepara't per a la competició de karting més emocionant de l'any a l'impressionant Circuit Karting Castellolí Barcelona! L'adrenalina està a punt d'assolir nivells màxims a la competició anual Open per Parelles, un esdeveniment exclusiu que reuneix parelles de pilots intrèpids per a una jornada de karts que tindrà lloc el pròxim divendres 29 de desembre al matí.


Al costat de Barcelona, el circuit Karting Castellolí ofereix revolts desafiadors, rectes d'alta velocitat i l'emoció de la competició cos a cos. Els participants tindran l'oportunitat d'experimentar l'emoció de la velocitat mentre competeixen amb els companys d'equip en un entorn segur i emocionant fent ús dels nostres karts d’última generació.


Com a novetat aquest any, a Karting Castellolí Barcelona hem canviat una mica el format seguint les vostres peticions: Aquesta vegada l’Open consistirà en una cursa de relleus per parelles on es faran: una tanda de 8 minuts de warm-up, una tanda de 12 minuts de classificatòria, i finalment una tanda de ni més ni menys que 40 minuts de carrera final! Per finalitzar la jornada, ho celebrarem al podi per els guanyadors i un pica pica final per comentar la jugada amb tots/es els participants del Karting Castellolí Barcelona!


Si ja tens parella i vols participar al millor esdeveniment de desembre al Circuit Karting Castellolí Barcelona, posa’t en contacte amb nosaltres per formalitzar la inscripció i assegurar-te el lloc. I en cas que estigueu interessats en venir i no tingueu una parella, no dubteu en contactar amb nosaltres i us buscarem un company de carrera!


L'esdeveniment Open per Parelles no és només una competició, sinó una experiència inoblidable per a tots els aficionats al món dels karts a Barcelona i arreu de Catalunya. Els equips podran demostrar la seva destresa a la pista i treballar junts per assolir la victòria. A més, la competició fomenta l'esperit de companyerisme i la formació de llaços més forts entre els participants.

Busquem a la parella més ràpida de l'any... sereu vosaltres?