Cargando...

LEWIS HAMILTON VISITA KARTING PARCMOTOR CASTELLOLÍ

LEWIS HAMILTON VISITA KARTING PARCMOTOR CASTELLOLÍ

LEWIS HAMILTON & KARTING PARCMOTOR CASTELLOLI

Coincidint amb el Gran Premi Fórmula 1 Barcelona la companyia Petronas, sponsor de l equip Mercedes al mundial de F1, va triar les instal · lacions de Karting Parcmotor per dur a terme la primera presa de contacte de Lewis Hamilton amb la premsa especialitzada i un reduït grup de clients.

El passat dia 7 de maig el campió del món de F-1 va arribar al Karting Parcmotor a les 14 hores i immediatament va voler prendre contacte amb el circuit pilotant un dels nostres Karts.

A continuació i dins del programa previst, es va iniciar la roda de premsa amb els principals mitjans de comunicació del país sotmetent-se a les preguntes dels millors professionals especialitzats en el món del motor.

Igual que molts dels millors pilots que ha donat la Fórmula 1, Lewis Hamilton es va iniciar amb els karts. En la roda de premsa va manifestat que el Karting Parcmotor Castellolí era un dels millors kàrting en els quals havia rodat, afegint ""i en conec uns quants"".

Seguidament va arribar el torn d´organitzar un Gran Premi amb tots els periodistes assistents. Prèviament Lewis Hamilton havia comentat corba a corba tot el traçat de la pista, donant els seus consells de com abordar el circuit.

LEWIS HAMILTON PARTICIPA EN UN GRAN PREMI A KARTING CASTELLOLI

En aquest Gran Premi, de les mateixes característiques dels que Karting Parcmotor organitza per als seus clients, va participar el campió del món, el que va sorprendre agradablement als afortunats pilots participant, no cada dia pots competir amb un autèntic campió.

Seguidament a les carpes del Circuit es va servir un càtering. Cal destacar la participació i proximitat que en tot moment va manifestar Lewis Hamilton amb els assistents a l acte.

Per la tarda es va repetir el programa amb un reduït nombre de client de Petronas.

Van poder gaudir d un Gran Premi amb la participació, de nou, de Lewis Hamilton pilotant un dels nostres karts RT8 d última generació, fent les delícies dels espectadors.

En acabar l acte, Lewis Hamilton va agrair al personal de l Karting l assistència que havia rebut en tot moment.

La importància de l esdeveniment que va confiar Petronas a Karting Parcmotor Castellolí, va situar el Karting en tots els mitjans de comunicació i xarxes socials del país i del món com una de les millors i més diferenciats circuits de karting.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers, per a realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí.