Cargando...

Tandes lliures en karting dissenyat per Dani Pedrosa

Tandes lliures en karting dissenyat per Dani Pedrosa

En alguns dels nostres articles setmanals us hem parlat dels Grans Premis amb Kart de lloguer que realitzem al nostre Circuit de Castellolí.

Però en el Karting de Catalunya més espectacular, no només realitzem activitats per a grups i empreses.

Les tandes lliures estan pensades perquè vinguis tu sol o amb els amics i rodeu durant el temps que decidiu amb els lloguers de kart.

Les tandes lliures poden ser de 10 o 15 minuts a la pista amb cronometre professional.

D’aquesta manera, quan acabeu la tanda us donem una fulla amb tots els temps amb el volta a volta de cada pilot i així podreu saber qui ha sigut el més ràpid de tota la tanda al Karting Parcmotor Castellolí.

No només disposem del millor circuit de Karting de Catalunya amb els millors karts de lloguer sinó que també sóm el Karting de Barcelona amb mes ofertes per als nostres clients.

Durant tot l’any si realitzes més d’una tanda amb Kart de lloguer el mateix dia, a partir de la segona tanda gaudiràs d’un 25% de descompte a cada tanda.

D’altra banda podeu adquirir el pack 4+1. Compres 4 tandes per utilitzar els dies que tu vulguis i et regalem una tanda extra.

A part d’aquestes ofertes, durant els mesos de gener, febrer i març si omples el diposit a una Gasolinera Petromiralles podràs adquirir un tiquets 2x1 en kart si vens amb un grup de mínim 6 persones.

Les tandes lliures poden ser amb karts de 400cc individuals o amb karts biplaça per poder venir amb els més joves de la família.

T’animem a venir amb els teus amics o amb la teva parella a passar una bona estona pilotant amb karts de lloguer amb les millors ofertes que existeixen actualment als Karting de Catalunya.