Cargando...

Super pack Karting / Paintball / Barbacoa

Super pack Karting / Paintball / Barbacoa

Només Karting Parcmotor Castellolí pot oferir una oferta tan completa per a grups, comiats de solter, festes d aniversari i empreses a Barcelona.

 

A la nostra habitual activitat de karts de lloguer, ja sigui per rodar en tanda lliures individual o per gaudir l experiència de córrer un Gran Premi F-1 amb els teus amics o companys de treballs, hem remodelat les instal·lacions del karting per poder ampliar la nostra oferta.

 

Dins el mateix recinte del circuit de karts hem construït un Paintball activitat que es complementa perfectament amb el Gran Premi amb karts de lloguer en ser una activitat per a grups.

Karting Parcmotor Castellolí es converteix en l ‘ únic circuit de karts de Catalunya a només 25 minuts de Barcelona que té un circuit de karts i un paintball en una mateixa instal · lació.

 

Són molts els avantatges que aquesta exclusivitat té per als grups d amics, comiats de solter i  celebracions de tot tipus al poder contractar dues activitats en un mateix recinte evitant els desplaçaments que fins ara eren imprescindibles si volies realitzar-les.

 

Igualment per a esdeveniments d empreses, el nostre Karting / Paintball permet programar jornades de team building o dinàmica de grups o simplement poder passar un dia agradable amb els companys de treball amb dues opcions diferenciades i tot això dins de Karting Parcmotor Castellolí. Tenim l avantatge addicional de poder atendre grups molt més nombrosos amb més eficiència al poder anar solapant l activitat amb karts amb les partides de Paintball.

 

 

En el nostre bar situat a peu de pista es pot gaudir d una estupenda barbacoa de llenya per arrodonir el dia.

 

I a manera de cirereta al pastís, un complement per arrodonir un dia perfecte, un gratificant bany a la piscina situada a cinc minuts del kàrting que ens permetrà refrescar-nos i poder seguir la celebració   amb més ganes .

 

Gran Premi Racing F-1 amb karts de lloguer / Partida de Paintball / Barbacoa / Piscina, un pack únic i perfecte que només poden oferir-te el circuit Karting Parcmotor Castellolí.