Cargando...

El Karting de Barcelona amb més publicitat

El Karting de Barcelona amb més publicitat

LA PUBLICITAT EN EL KARTING PARCMOTOR CASTELLOLÍ

Com podreu comprovar en les vostres visites al karting , a lo llarg del traçat del circuit hi ha moltes pancartes publicitàries d empreses amb les que mantenim estrets llaços comercials.

La majoria estan relacionades, d una manera o altre amb l activitat que desenvolupem , amb els serveis que prestem al nostres clients i, per suposat , amb productes i serveis de primera qualitat que poden ser del seu interès .

Karting Parcmotor Castellolí manté amb els seus anunciants una col·laboració que va més enllà de l instal·lació publicitària de la seva oferta . Potenciem l intercanvi de serveis i productes pensant sempre en el benefici pel nostre client pot obtindre .

Aquesta fórmula permet , per exemple , disposar d una tarja preferent i amb descompte per fer benzina en totes les benzineres de PETROMIRALLES , obtindre importants descomptes en establiment seleccionat de la prestigiosa cadena MILAR , Des de rellotges de marca fins a especialistes en retolació , passant per establiments de restauració , accessoris per motocicletes , subministres per la llar i per l industria i molt més , són les ofertes que podem veure mentre assistim a una tanda de karts de lloguer o competim en un Super Gran Premi Racing F-1 amb karts

L intercanvi que potenciem amb aquestes empreses anunciants consisteix en posar a la seva disposició i a la dels seus empleats , col·laboradors i clients els nostres karts d ultima generació en el karting més espectacular del país a tant sols 35 de Barcelona i per suposat el nostre equip per organitzar-los jornades de team building , dinàmica de grups , incentius , gaudint de tandes en karts de lloguer , carreres de resistència per equips o Grans Premis en karts .

En el Karting Parcmotor Castellolí darrera d una senzilla pancarta publicitària , hi ha un ventall de possibilitats En el Karting ParcmotorCastellolí darrera d una senzilla pancarta publicitària hi ha un ventall de possibilitats destinades als nostres clients i a les empreses anunciadores