Cargando...

Activitat de Paintball Castellolí de l´empresa Inserty

Activitat de Paintball Castellolí de l´empresa Inserty

Esdeveniment aniverari Iserty : Un dia molt especial

El passat divendres 7 de novembre l empresa Inserty Instal·lacions situada a Cerdanyola del Vallès va celebrar el seu 11è Aniversari al Paintball Castellolí.

En honor a l onzè aniversari de l empresa especialista en instal·lacions volien realitzar una activitat de teambuilding de Paintball a prop Barcelona i a tant sols 30min de la seva localitat van poder arribar amb total facilitat a Castellolí.

Volent fer una activitat de teambuiling, la millor de les opcions va ser l organització d un Paintball amb un esmorzar previ. Aquest esmorzar es va realitzar a la zona de Picnik del Karting & Paintball Castellolí i va constar de pa amb tomàquet i botifarra feta a la barbacoa al moment, un refresc i finalment cafè o te en funció del gust del comensal.

Van ser 22 els assistents que van gaudir de la celebració a les instal·lacions i el timming del matí es va desenvolupar de la següent manera:

En primer lloc, l esmorzar va tenir lloc a les 10h del matí on es va poder gaudir a l aire lliure veient com pilots de Supermotard amb rodes d asfalt destacaven les seves habilitats juntament amb l exercici de la màquina.

Un cop finalitzat l esmorzar, va tenir lloc el lliurament de la vestimenta especial de Paintball als components de l equip de Inserty i es va procedir a dividir-los en equips , una cop equipats es van explicar les normes bàsiques per poder començar la partida.

La indumentària que es va proporcionar va ser integral: màscara, vestit militar, guants , peto de protecció troncal i banda identificativa en funció del color de l equip.

Una vegada preparats per començar, es van lliurar les marcadores de paintball i es va fer una primera prova per comprovar que el seu funcionament era correcte i si els participants tenien algun dubte per utilitzar-la.

Havent fet la formació prèvia, es van començar les partides.

L equip de Inserty va realitzar un total de quatre partides en diferents camps temàtics, una partida per en cada camp .

La dificultat de les partides es veia augmentada en cada canvi de camp, ja que les dimensions augmentaven i la dificultat era afegida.

Un cop finalitzada la partida, la qual va durar 2 hores, es va retornar tot el material al monitor i l activitat de teambuilding es va donar per finalitzada.

L experiència de Inserty Instal·lacions va asolir els objectius i va complir ampliament amb les expectatives creades, el tracte del monitor, del director del Paintball i tot l equip en general va ser excel·lent.

Va ser una activitat que va fer cremar adrenalina i crear motivació i integració de l equip per seguir amb la seva activitat diària a la recerca de projectes d instal·lacions per dissenyar, executar i mantenir-los.

Gina Pérez Ferré

màrqueting

INSERTY INSTAL·LACIONS, S.L.