Cargando...

Neix Paintball Castellolí molt aprop de Barcelona

Neix Paintball Castellolí molt aprop de Barcelona

Amb 5 camps temàtics rèplica de diferens escenaris , garatim diversió per comiats de solter , grups i empreses.

PAINTBALL CASTELLOLÍ OBRE LES SEVES PORTES!

Amb 5 camps temàtics amb la màxima fidelitat de diferents escenaris i amb el material de Paintball d´última generació pel jugador, Paintball Castellolí és el nº 1 a Barcelona i Catalunya.

Situat a 25 minuts de Barcelona per la A-2 entre Igualada i Martorell , disposa d´una ubicació immillorable en mig de les muntanyes de Castellolí ( Barcelona).

Com veureu a la secció camps , disposem dels següents escenaris:

Base militar: Escenari amb tot terrenys, dipòsits de T.N.T , armes químiques , gasolineres , zona de creu roja , trinxeres de sacs etc

Bosc de la Vall: Bosc de 4000 m 2 replet de casetes de fusta , proteccions naturals , pous , talussos naturals amb proteccions de fusta etc.

Bunkers: Camp amb torres de vigilància i ple de bunkers de camuflatge de diferents formes i mides.

Camp dels Castells: Asalta la fortalesa entre els castells que t’aniràs trobant pel camí.

Jungla: Camp on la teva única protecció serà la natura extrema.

A més disposem de zona de pícnic amb gran quantitat de taules i zones de descans per tal que la teva jornada sigui rodona.

Pel que es refereix al material , les marcadores FT 12 de Tippmann són el model nº 1 en el món del Paintball.

Els monos de camuflatge són el model més realista que juntament amb les màscares tèrmiques que no s’entelen , ens garanteix unes partides de Paintball perfectes.

Paintball Castellolí Barcelona només utilitza les millors boles del mercat, que al ser de gran qualitat no fan mal en el impacte.

Però no només això , Paintball Castellolí Barcelona és l´únic amb servei de Karting a les seves pròpies instal·lacions.

El Karting al igual que el Paintball estar considerat el nº 1 de Barcelona i Catalunya, per el seu increïble disseny de Dani Pedrosa i per els Karts rèplica d un Fórmula 1.

Disposem dels millors packs oferta de Paintball + Karting , per tal que podeu gaudir d´una jornada única , ja sigui en un comiat de solter , un esdeveniment d´empresa o simplement per passar una bona estona amb els amics.