Cargando...

Nous Karts infantils per nens

Nous Karts infantils per nens

Prova els nous Karts infantil amb descompte especial!!

Els millors Karts de Barcelona ja estan a Karting Castellolí
Hem ampliat la flota de Karts per nens d’entre 7 i 13 anys.

Amb els nous Karts LR4 junior, els petits pilots podran rodar a la pista de karts de Barcelona més espectacular amb les màximes mesures de seguretat.

Aquest nou model de Karts és ajustable a totes les mesures ja que tan els pedals , el volant , com el seient es poden regular i ajustar a cada jove pilot

A més per la màxima seguretat , disposem de cinturó de seguretat i el més sofisticat sistema de control a distancia dels Karts.

Aquest control , funciona de manera que el cap de pista disposa d’un comandament a distancia amb el que pot regular la velocitat dels karts en tot moment mitjançant el control a distancia.

D’aquesta manera si un nen/a va per sobre les seves habilitats de conducció en kart , des de control de pista es pot baixar la velocitat.

Aquest sistema de control de pista de karts és molt adequat per nens ja que és la manera fàcil i segura de controlar la velocitat i seguretat.

Aquest sistema de seguretat s’uneixen al millor kart del mercat.

Amb motor 200 cc honda , els karts rodaran per els canvis de rasant , les pujades i baixades del circuit dissenyat per Dani Pedrosa.

Com a oferta de llançament , disposem d’una oferta de 3 € en cada tanda de Karts.

Només has de descargar el val descompte a la web secció descompte:

http://www.kartingparcmotor.com/ofertes-karting.php

i vine a provar els nous Karts per nens a 25’ de Barcelona.

Viu amb els més petits una experiència rèplica de Fórmula 1 a Karting Castellolí