Cargando...

Sensacions al conduir Karts privats aprop de Barcelona

Sensacions al conduir Karts privats aprop de Barcelona

Karts privats:

En altres articles hem destacat la gran diferència entre Karting Parcmotor Castellolí i la resta de circuits de Karts.

Us hem comentat que la diferencia no estar només en el disseny innovador i les activitats en Karts de lloguer que realitzem per grups i empreses , sinó també per les sensacions que senten els pilots quan roden en ell.

Aquestes sensacions es potencien quan un pilot roda en Kart privat.

La gran potencia dels motors 2 temps de 125 cc i de 20 a 36 cv de potencia porten la conducció al límit.

Encara que hem realitzat ja alguns tests amb Karts privats, la gran demanada dels pilots ens ha portat a realitzar la 1era Gran Trobada de Karts Privats el proper dia 11 de març.

En aquesta gran trobada els pilots podran provar un asfalt únic per la seva adherència i regularitat gracies a la mescla d’asfalt D10 amb betum modificat, usat fins a la obertura del nostre Karting, únicament per circuits de velocitat de primer ordre mundial.

No solsamènt els pilots estaven esperant aquest gran dia per conèixer noves experiències sinó també per exprimir al màxim les seves impressionants màquines.

El fet que Karting Castellolí sigui el Karting més proper a Barcelona és quelcom que els pilots valoren molt ja que en 30 minuts poden estar rodant en un circuit de somni per autèntics amants de la velocitat a ras del terra.

Com que hi ha molta demanda per el dia 11 , les places són limitades per a una major seguretat a pista i comoditat a pàdoc

Sense cap dubte la combinació entre els Karts privats de màxima potencia que existeixen a l’actualitat rodant en el circuit de Karts que produeix unes sensacions més semblants a la Formula 1 és una experiència única que no us podeu perdre, ni com a pilots ni com a públic.