Cargando...

Paintball Castelloli, vine a jugar tot l'any!

Paintball Castelloli, vine a jugar tot l'any!

Paintball

Al nou complex Grup Karting Castelloli de més de 70.000 m2 situat en un entorn únic i natural a només 25 minuts de Barcelona us oferim, entre d’altres activitats, poder realitzar Paintball a Barcelona en els camps més espectaculars que podràs trobar!

A Paintball Barcelona Castellolí disposem de 5 camps temàtics, rèpliques de diferents escenaris on podreu gaudir d’unes partides espectaculars amb material d’última generació. Jugareu amb marcadores semiautomàtiques Tippman FT-12 que disparen boles de pintura biodegradable Pro II anti-dolor.

El Paintball per nens i per adults és una activitat ideal per celebracions ja sigui d’aniversari, comiats de solter Barcelona, venir amb grups d’amics, amb els companys de feina, etc.....

Si vols celebrar festes prop de Barcelona, no trobaràs un entorn millor que el que tenim a Paintball Castelloli, on tenim uns camps espectaculars a l’aire lliure i podràs descarregar l’adrenalina acumulada!

Si amb el Paintball creus que no és suficient, us oferim la possibilitat de gaudir també dels Karts i de l’espectacular i divertida activitat d’Humor Amarillo Barcelona beneficiant-vos d’un descompte espectacular!!

Podeu combinar les tres activitats, juntament amb el nostre servei de restauració per gaudir al màxim del dia que passareu al Paintball Barcelona sense necessitat de desplaçar-vos d’una activitat a l’altre ja que tot es troba dins del mateix complex, el complex Grup Karting Castelloli.

El Paintball Castelloli és la millor opció der passar una jornada impressionant amb el teus i gaudint al màxim de l’adrenalina!

Vine a viure una experiència inoblidable al nostre complex realitzant les activitats ben a prop de Barcelona

No perdis detall dels packs i tarifes que tenim clicant al següent enllaç:

http://www.kartingparcmotor.com/tarifes-pdf

Vine a demostrar que ets el millor!