Cargando...

Karting infantil amb Karts per a nens i adults

Karting infantil amb Karts per a nens i adults

Karts infantils amb la màxima seguretat al circuit

A Karting Castelloli disposem d’una flota espectacular de karts infantils a prop de Barcelona on podran córrer en un circuit increïble i així podran experimentar les sensacions de la Formula 1 sempre sota les millors mesures de seguretat. Per a garantir una màxima seguretat disposem d’un comandament a distància per poder controlar la velocitat del kart infantil perquè el nen només s’hagi de preocupar de passar-s’ho súper bé!

En el cas dels més petitons que no puguin conduir un kart infantil ells sols, no volem que es quedin sense poder aprofitar aquesta magnífica experiència, per això disposem a Karting Barcelona Castelloli d’una flota de Karts Biplaça on podran pujar amb un adult i ells podran portar la direcció del Kart.

El millor aniversari amb Karts pera nens

Si venen amb grup no desaprofiteu la oportunitat d’agafar un dels nostres packs on a més de córrer una o dues curses també els oferim un esmorzar o berenar perquè agafin forces com un bon campió!

Quan acaben les curses amb els karts infantils, tots els corredors tindran un diploma perquè tots són guanyadors, i s’emportaran l’experiència d’haver conduit en un circuit a prop de professional a prop de Barcelona dissenyat pel campió del món de motociclisme , Dani Pedrosa!

Podeu veure tots els packs infantils a la secció karting infantil d’aquesta web.