Cargando...

Paintball Castellolí Barcelona / Nous Camps

Paintball Castellolí Barcelona / Nous Camps

Paintball Barcelona Castellolí ha realitzat importants reformes en les seves instal·lacions de Paintball millorant els camps de joc els seus accessos i serveis.

 Posem al servei dels usuaris la reubicació i remodelació de la zona d'admissió / bar / vestidors amb noves zones de preparació per a l'inici de les partides i també de descans.

 Hem millorat la zona d'accés al Paintball Barcelona, ​​amb més capacitat de pàrquing i una millor integració en el conjunt del complex Karting / Humor Amarillo  / Paintball Castellolí.

 La construcció d'un impressionant Photocall presideix la zona de joc per poder emportar-se el millor record fotogràfic de la jornada.

 Al mateix temps hem millorat el material, amb marcadores de calibre 50 aconseguint que l'impacte de les boles sigui molt menor evitant possibles molèsties. Paintball Castellolí és l'únic que disposa d'aquest material que garanteix un major gaudi per a la pràctica del paintball.

 Per celebrar la inauguració de les noves instal·lacions, oferim el regal de 50 boles en tots els packs.

 En Paintball Castellolí de Barcelona disposem de les millors proteccions i marcadores per a nens a partir de 8 anys.

 El constant desig de millorar les instal·lacions i els serveis que posem a disposició dels nostres clients, ha estat l'objectiu principal que Paintball Castellolí.

 Uns anys després de la posada en marxa de l'activitat de Paintball i amb l'aval dels milers d'usuaris que han passat per les nostres instal·lacions, Paintball Castellolí s'ha convertit en un referent per a aquesta activitat.

 Amb aquesta millora i posada al dia, Paintball Barcelona agraeix als seus habituals usuaris, grups i empreses la seva fidelitat posant a la seva disposició  i a la de tots els practicants, nous serveis, zones més àmplies de descans i millores a la recepció i bar.

 Sempre en la recerca de millorar els serveis i donar nous incentius, en Paintball Castellolí trobarà el millor marc per a la pràctica del Paintball.