Cargando...

TORNA LA VERSIÓ ESTIU A HUMOR AMARILLO CASTELLOLÍ BARCELONA

TORNA LA VERSIÓ ESTIU A HUMOR AMARILLO CASTELLOLÍ BARCELONA

Ja ens ho estàveu demanant i per fi ha arribat! 


Les temperatures pugen i a Humor Amarillo Castellolí Barcelona tornen les proves d’aigua per a que grans i petits gaudeixin de les activitats refrescants que es trobaran disponibles a partir d’aquest dissabte 29 d’abril.


A més a més del nou inflable “Postureig” que hem inaugurat recentment, “els gladiadors”, “les zamburgueses” i “els deslliçadors”, son només algunes de les proves que la versió estiu incorpora dins el circuit de més de 15 obstacles d’Humor Amarillo Castellolí Barcelona. 


Ideal per passar un dia en grup o en família, l’activitat d’Humor Amarillo a Castellolí destaca per la varietat de proves de les quals disposa, fent que tots els participants passin jornades inoblidables a les instal·lacions. 


L’estiu ja s’acosta i les temperatures acompanyen a buscar activitats passades per aigua. Si estàs planificant un aniversari, comiat de solter/a, esdeveniment d’empresa, sortida de fi de curs o activitat d’esplai, no dubtis en contactar-nos per whatsapp, email o trucada i t’assessorarem per a que pugueu gaudir d’un dia complet en el complex d’oci multiactivitat Karting, Paintball i Humor Amarillo Castellolí Barcelona. 


No oblidis que també tenim la possibilitat de combinar-ho amb les activitats de Karting i Paintball, o amb el servei de zones de picnic o restauració. Només cal que ens ho diguis i et proposarem el timing que més s’adapti a les vostres necessitats!

Si estaves esperant a que tornessin les activitats d’aigua per visitar les nostres instal·lacions de Karting, Paintball i Humor Amarillo Castellolí a Barcelona, ara és el teu moment!