Cargando...

NOVA VERSIÓ DE PAINTBALL INFANTIL A CASTELLOLÍ BARCELONA: LES GELLYBALLS!

NOVA VERSIÓ DE PAINTBALL INFANTIL A CASTELLOLÍ BARCELONA: LES GELLYBALLS!

La nova versió de Paintball infantil arriba al nostre complex Paintball Castellolí Barcelona: les Gelly Balls! 

Aquesta nova versió està guanyant popularitat entre els aficionats als jocs d'estratègia i d'habilitat. A Grup Karting Castellolí Barcelona, som els primers a Catalunya en incorporar aquest divertit i innovador joc al nostre complex d’oci multiactivitat.

Les nostres instal·lacions destaquen per la varietat d’activitats i les millores que portem a terme constantment, amb l'única finalitat de proporcionar un entorn modern i ben equipat, amb totes les comoditats necessàries per a gaudir d’una jornada inoblidable a Paintball Castellolí Barcelona.

Les Gelly Balls son boles de gel en lloc de les tradicionals boles de pintura. Això fa que sigui un joc més net i totalment indolor, ja que les boles de gel es desintegren al contacte amb la roba i no deixen taca. A més, les armes que s'utilitzen en aquest joc són automàtiques, més lleugeres i fàcils de manejar, la qual cosa fa que sigui adequat per totes les persones a partir dels 7 anys.

La incorporació de les Gelly Balls infantils a Paintball Castellolí Barcelona ha suposat un canvi important en la metodologia de joc dels nostres grups infantils i familiars, fent l’activitat més emocionant i divertida i garantint una jornada espectacular. Els grups van acompanyats en tot moment d’un monitor o monitora que dinamitza l’activitat i explica les regles de cada joc que es realitza. Es participa en 4 escenaris amb temàtiques i obstacles diferents que ofereixen una experiència única als participants. 

L’activitat és ideal per aniversaris infantils, festes familiars, escoles i esplais que vulguin disfrutar d’un dia diferent.

En resum, el complex Karting, Paintball i Humor Amarillo Castellolí Barcelona és un lloc ideal per a gaudir d'activitats a l'aire lliure. Tant si ets un aficionat a la velocitat com si prefereixes els jocs d'estratègia i d'habilitat, a les nostres instal·lacions trobaràs el que estàs buscant!