Cargando...

NOU INFLABLE A HUMOR AMARILLO CASTELLOLÍ BARCELONA: “EL POSTUREIG”!

NOU INFLABLE A HUMOR AMARILLO CASTELLOLÍ BARCELONA: “EL POSTUREIG”!

Iniciem la temporada d’estiu a Humor Amarillo Castellolí Barcelona amb el nou inflable “Postureig”! Després de fer la nova corba al circuit de Karting i incorporar les Gelly Balls al Paintball, l’Humor Amarillo Castellolí Barcelona no s’anava a quedar enrere en les innovacions a l’inici de la temporada 2023!


Al nostre Humor Amarillo Barcelona, inaugurem el "Postureig". Aquesta nova prova és una combinació de diversió i desafiaments, i és ideal per als amants de l'adrenalina i les activitats esportives que vulguin gaudir d’una jornada a Castellolí Barcelona.


Es tracta d’una estructura gegant, amb forma de circuit inflable i una sèrie de obstacles que els participants han de superar per arribar al final i ser el primer equip en acabar el relleu. En cada un dels obstacles, els competidors hauran de fer una postura per aconseguir apretar els discos i així aconseguir punts pel seu equip, posant a prova la resistència i la destresa dels participants com a la resta de proves d’Humor Amarillo Castellolí Barcelona.


El "Postureig" és una atracció única i emocionant, que combina els millors elements de l'esport i l'entreteniment. És ideal per a grups d'amics, famílies i empreses que busquen una experiència diferent i divertida a Humor Amarillo Barcelona.


L’Humor Amarillo Castellolí Barcelona és conegut per oferir les millors proves i activitats per als amants de l'aventura i la diversió. A més del "Postureig", el parc també ofereix altres activitats emocionants, com ara la carrera d'obstacles, la pista americana i les mans musicals. En total, més de 10 proves i la possibilitat de combinar-ho també amb Karting o Paintball i completar la jornada al complex Karting Castellolí Barcelona.


Si busques una experiència única i emocionant, no et pots perdre la nostra activitat

Us animem a venir i experimentar la veritable emoció de superar els desafiaments i divertir-te amb els teus amics i família en aquest complex multiactivitat Karting, Paintball i Humor Amarillo Castellolí Barcelona!