Cargando...

ESPLAIS ESCOLES I CASALS D'ESTIU

ESPLAIS ESCOLES I CASALS D'ESTIU

A l’aire lliure i en plena natura Karting, Paintball i Humor Amarillo Castellolí Barcelona , disposa d’unes instal.lacions d’oci i esport especialment contruïdes per acollir activitats per a grups .

 Des de la innaguració fa 14 anys, s’ha convertit en un referent  del sector d’oci de Barcelona i tot Catalunya.

 El nucli principal de la instal.lació, pels esplais i escoles, és la zona dedicada a la pràctica de l’Humor Amarillo. 

Com ja sabreu, l’Humor Amarillo consisteix en una sèrie de proves, aptes per a tots els públics, on hi estan presents la competició , l’emoció, l’habilitat, l’equilibri, la coordinació, l’aventura, la força, la constància, etc.

 Es tracta d’una activitat lúdica-esportiva on de manera divertida i esbojarrada, s’han d’aconseguir amb èxit els objectius de cada prova prèviament definits.

La diversió i les rialles estan assegurades!

 Compta amb les últimes novetats en inflables de grans dimensions, zones especialment dissenyades per diferents jocs i una espectcular zona d’aigua on s’hi realitzen un munt de proves.

 Oferim la máxima qualitat i diversió per aquells nens i nenes d’esplais , escoles , casals etc a partir de 7 anys  i també pels joves.

 Els importants descomptes per grups nombrosos que poden arribar al 50%, faciliten a les escoles i esplais el poder comptar entre les activitats planificades al llarg de l’any, amb una jornada de diversió assegurada a Humor Amarillo Castellolí .

 El recinte de més de 10.000 m2 de l’Humor Amarillo Castellolí, està totalment tancat en els seus límits i això permet tenir vigilats els accesos, assegurant   que cap usuari podrà sortir de la zona de jocs i d’aquesta manera tenir-los controlats en tot moment.

 En els  dissenys de la totalitat del recinte d’Humor Amarillo, s’ha posat especial atenció  en que tots els elements de seguretat estiguin preparats per preveure les contingències pròpies que comporta el fer activitats amb infants i joves.

 Grup Karting Castellolí posa a disposició d’escoles i esplais l’experiència de tretze anys en organització d’events amb grups nombrosos, tant d’adults com de nens i nenes.

 En tot moment els grups estan sota la supervisió dels monitors/es per garantir la correcte distribució dels jocs per fer-los més  divertits i dinàmics.

 Tenim especial atenció en gestionar la col·laboració amb el monitoratge de les escoles i esplais per integrar-los a l’activitat .

 Podem acollir fins a 200 nens/es a la mateixa sessió.

Una vegada acabada l’activitat, disposem d’amplies zones de pícnic amb taules i bancs en ple bosc dins de la mateixa zona per tant amb les mateixes mesures de control per complementar i acabar la jornada .

 Som garantía d’èxit en la vostra jornada:

 -Experiència en organització d’oci per esplais i escoles;

-Tarifes especials per grups de nens/e segons volum del grup:

-Diversió  assegurada amb inflables de grans dimensions, espectaculars activitars d’aigua i tots els elements més novedosos per gaudir d’una experiència inoblidable.

-Elements de seguretat i vigilància especialment dissenyats per nenes, nens i joves.

 Són els pilars bàsics de les instal.lacions del Grup Karting Castellolí que posa a disposició de tots els esplais i escoles.

 Grup Karting Castellolí, disposa dins del mateix recinte d’un Circuit de Karts, cinc camps tematitzats per la pràctica de Paintball i servei de bar i restaurant, el que permet fer packs de multiactivitats per a grups.