Cargando...

DESCOBREIX ELS NOSTRES 4 CAMPS TEMATITZATS DE PAINTBALL CASTELLOLÍ BARCELONA

DESCOBREIX ELS NOSTRES 4 CAMPS TEMATITZATS DE PAINTBALL CASTELLOLÍ BARCELONA

Paintball Castellolí Barcelona és un destí popular per als amants de l'aventura i l'acció. Amb un entorn vegetatiu i instal·lacions ben equipades, ofereix una varietat d’activitats emocionants per satisfer les preferències i l'experiència de tots els jugadors.


Paintball Castellolí Barcelona disposa de 4 camps tematitzats i totalment immersius on es realitzen diferents jocs.


El primer camp de Paintball és el "Bosc de la Vall". Aquest camp està envoltat d'un dens bosc, proporcionant una experiència tàctica i d’agilitat. Els jugadors han de moure’s entre els arbres i refugiar-se en ells per aconseguir els seus objectius estratègicament. És perfecte per als amants de l'estratègia i de les emocions fortes que vulguin gaudir d’un dia diferent a Paintball Barcelona.


El segon camp és conegut com la "Base militar". Aquest camp simula una base militar amb tot terrenys, dipòsits i trinxeres construïdes de sacs. És ideal per a partides de Paintball de tipus assalt, on els equips poden planificar i executar estratègies d'atac i defensa. La combinació d'elements tàctics fa que aquest camp sigui emocionant i desafiant.


El tercer camp tematitzat de Paintball Castellolí a Barcelona és "La Fortalesa". Aquest camp està dissenyat per simular una defensa de la fortalesa, sent el primer equip en assaltar el castell i pujant la bandera per fer-la onejar. És perfecte per a partides d'equip contra equip, on la coordinació i la comunicació són clau per a l'èxit. Els jugadors poden planificar estratègies complexes, utilitzar les parets del castell com a escut i sorprendre als seus rivals amb moviments àgils.


El quart camp i últim camp de Paintball Castellolí Barcelona és el "Poblat Indi". Aquest camp ofereix un paisatge boscós amb cabanes fetes de fusta. És ideal per a partides d'exploració i emboscades, ja que els jugadors han de treballar amb el terreny i adaptar-se a les condicions desafiants. El Poblat Indi proporciona una experiència única i emocionant, amb moltes oportunitats per a utilitzar l'entorn per guanyar l'avantatge estratègic.


Si no has visitat mai el complex de Karting, Paintball i Humor Amarillo Castellolí Barcelona  o pel contrari, si t’agradaria repetir, t’animem a posar-te en contacte amb nosaltres per a que puguem informar-te de totes les activitats i serveis. 


De ben segur, els camps i les marcadores de calibre 50 no et deixaran indiferents i proporcionaran un joc d’habilitat i adrenalina molt emocionant. 


T’esperem a Paintball Barcelona per gaudir d’un dia inoblidable!