Cargando...

Esdeveniments en Karts per la teva empresa

Esdeveniments en Karts per la teva empresa

GRANS ESDEVENIMENTS A KARTING PARCMOTOR CASTELLOLI

Són diversos els motius que converteixen Karting Parcmotor Castellolí en una instal · lació que pot albergar grans esdeveniments en els quals el nombre de participants és molt nombrós. Els enumerem:

Ubicació incomparable:

El fet que es trobi a tan sols 35 minuts de Barcelona i la seva àrea metropolitana i enllaçat amb l autopista A-2 lliure de peatges amb els principals centres de comunicació, aeroport i port de Barcelona, no condiciona l entorn del circuit Karting Castellolí sent immillorable.

Dins del recinte de Parcmotor a la població de Castellolí, envoltat de boscos, muntanyes i aïllat de les poblacions limítrofs que només les veiem per l est al lluny.

El traçat del Circuit Karting Parcmotor és col·lindant amb el Circuit de Velocitat de Parcmotor, el que permet que el visitant es trobi i visualitzi una instal·lació conjunta de més de 50 hectàrees dedicades al motor, de característiques difícilment igualables.

Un gran esdeveniment necessita d un marc d acord amb la imatge que vol donar, Karting Parcmotor Castellolí compleix amb aquest objectiu àmpliament.

Instal · lacions àmplies i versàtils

El Circuit de Karts de Castellolí té un longitud de més de 1300 metres i el seu disseny permet transformar-lo en dos circuits independents i poder acollir dos grups de pilots a la vegada .Amb això s aconsegueix dinamitzar l esdeveniment evitant els enutjosos temps d espera al poder doblar els corredors en pista quan les circumstàncies ho requereixen.

Karting Castellolí és l únic Circuit de Karts a Catalunya que disposa d instal · lacions de Paintball dins del mateix recinte, el que permet la realització de dues activitats de lleure diferents sense desplaçaments.

Paintball Castellolí disposa de cinc camps amb temàtiques diferents i disposa de les últimes novetats en equipament.

El tàndem Karting i Paintball permet organitzar esdeveniments de gran nombre de participants aconseguint que tots ells estiguin participant d una de les dues activitats al mateix temps.

A tall d exemple suposem dos grups d usuaris al Karting Parcmotor i cinc grups, un a cada camp en el Paintball ,que poden iniciar l activitat al mateix temps i canviar d instal·lació un cop hagin finalitzat el Gran Premi o la partida de Paintball.

La possibilitat d utilitzar el Circuit del Karting Parcmotor Castelloli per a una carrera de resistència per equips incrementa encara més el nombre de participants en un sol esdeveniment i amb la garantia de viure una jornada d oci especial i inoblidable.

Els serveis de càtering o l ús de les sales de reunions equipades amb els últims avanços tecnològic necessaris per a presentacions, reunions d empreses, convencions ect. incrementa encara més les possibilitats de rotació dels participants.