Cargando...

Viu com un pilot un Gran Premi de Karts aprop de barcelona

Viu com un pilot un Gran Premi de Karts aprop de barcelona

Grans Premis, diversió amb els amics a 90 km/h:

Quan decidim realitzar una activitat amb els amics, ja sigui per a una celebració, una trobada especial o simplement passar una bona estona, sempre busquem allò que pugui fer-nos passar un dia únic i poder-ho recordar per molt temps.

Avui dia, els típics esports de sempre, s´han quedat enrere, i busquem alguna cosa diferent que ens faci viure sensacions noves i increïbles.

A Karting Parcmotor Castellolí trobareu el que estàveu buscant!!

Us organitzem una simulació d un Gran Premi de formula 1 amb Karts 400cc i sistema de cronometratge professional.
El Gran Premi s inicia amb un breifing per als assistents i se li assigna un kart, que pilotaran durant tot l esdeveniment.

Una vegada realitzades les oportunes explicacions de seguretat, iniciem la primera màniga de warm up, on els pilots disposen de 10 minuts per “fer-se” amb l espectacular traçat i amb el kart.

Després d aquesta primera presa de contacte i d un petit descans, els pilots ja estan preparats per afrontar la Tanda classificatòria, on la millor volta de cada pilot decidirà la graella de la gran final.

En la Gran Final, els pilots competeixen per la primera posició i així aconseguir estar en el més alt del podi!!

Després de la bandera a quadres i amb l adrenalina a flor de pell, realitzem la cerimònia de podi i cava i lliurament de diplomes per als millors classificats.

Aquesta fantàstica activitat està pensada per a grups a partir de 8 persones i es pot escollir entre 4 tipus diferents de Gran Premis, des del més curt de 2 tandes, fins al Super Gran Premi XXL de 4 tandes, on les 2 últimes són finals i el vencedor es decideix per punts una vegada barrejats els resultats de les dues carreres.

No ho dubteu….un gp amb els amics és la millor opció per realitzar una activitat fora del comú!!