Cargando...

Acord Seat - Karting Castellolí

Acord Seat - Karting Castellolí

En el nostre afany d’arribar a acords de col·laboració amb entitats de la zona i de Catalunya en general, al passat 2011 Karting Castellolí va arribar a un acord amb la coneguda firma de vehicles Seat.

Gràcies a aquest acord els més de 11000 treballadors de Seat es beneficien d’importants descomptes a les tandes de karts de Karting Castellolí.

D’aquesta manera tots els treballadors de Seat que vinguin a Karting Parcmotor Castellolí tindran un 25% de descompte a totes les seves tandes lliures de 10 o 15 minuts

Els preus de les tandes de kart de 10 minuts que habitualment costen 20€, per els treballadors de Seat es queda en 15€ i les tandes de 15 minuts amb un preu habitual de 28€ queden a 22€.

Pero no només tenen descompte amb les tandes lliures sino també amb els Grans Premis.

Un grup de 8 perones pot gaudir d’un Super GP amb 10 minuts de tanda d’escalfament + 10 minuts de tanda de classificació + Super final per l’increïble preu de 45€ persona!!

A més dels importants descomptes, quan un pilot de Seat fa qualsevol tanda al Karting, pot apuntar els seus temps a la LLIGA SEAT.

En l’esmentada lliga, el millor temps de cada pilot durant tot l’any puntua i si aconsegueix estar entre els 8 primers, passa a la Gran final i disputa un Super GP gratuït amb trofeus personalitzats.

El campió del GP final de la Lliga obté un Curs de Conducció a Fast Parcmotor.

La final de la edició del 2011 es va celebrar el passat dia 14 de gener.

Els pilots Quim Roig, Pere Carrascal, Eduard Tarazona, Nicola Ridray, Jordi Gandoy, Nestor Ibañez i Albert Hernandez van ser els millors del 2011 i per tant van realitzar la gran final.

El guanyador va ser Eduard Tarazona seguit per Quim Roig en segona posició i Jordi Gandoy en tercera.

Felicitem a tots els participants i en especial a Eduard Tarazona, que obté el fantàstic premi d’un curs de conducció a Fast Parcmotor.

La Lliga Seat 2012 començarà al març amb la participació de tots els treballadors que ho desitgin.