Cargando...

Curses de resistència de Karts per empreses.

Curses de resistència de Karts per empreses.

A Karting Castellolí oferim la millor manera de compaginar les dues coses.

Una carrera de resistència amb karts és l’esdeveniment ideal per a empreses de més de 25 treballadors.

Per la carrera es divideix el grup amb 10 equips de 2 a 4 pilots i se’ls i assigna un kart amb el que competiran dirant les 2 hores realitzant relleus.

Per a definir la graella de sortida de les carreras de karts es realitza una primera tanda classificatòria de 30 minuts on el millor temps d’una de les voltes de cada equip decidirà en quina posició sortirà la carrera.

Una vegada acabada la màniga classificatòria els pilots es preparen per una sortida estil Le mans.

En aquesta sortida els pilots dels karts han de córrer d’un costat a l’altre de l’asfalt (8 metres) on els esperen els karts engegats per pujar i donar gas per sortir quant abans millor.

Una vegada començada la carrera de karts, els membres del equip van realitzant relleus segons la tàctica que desitgen fer i el que el cansament de cada pilot permeti.

L’equip guanyador és aquell que realitza més voltes durant les 2 hores de competició!!!

Una vegada acabada la carrera i després d’un merescut descans, realitzem la cerimònia de podi i cava amb entrega de trofeus per als equips que aconsegueixen pujar al podi.

Aquesta activitat és molt recomanable per a empreses amb treballadors amb un ampli ventall d’edat i complexió física ja que el fet de fer relleus permet que cadascú faci les voltes que vulgui i després demani ser substituït per al seu company.

A més a més el fet de “treballar” per equips és el que totes les empreses busquen amb aquest tipus d’activitats.

Deixa la teva empresa a les nostres mans i passa un dia genial amb tota la teva empresa.