Cargando...

Cronometratge profesional als nostrs Karts

Cronometratge profesional als nostrs Karts

El fet de competir amb els amics per saber qui és el més ràpid, proporciona una ràpida desconnexió i permet oblidar-nos de l estrès diari, la rutina etc etc.

A Karting Parcmotor Castellolí et donem a conèixer un nou al.licient per fer de la teva jornada de karting, una experiència d alta competició: El Cronometratge Professional.

Cada un dels Karts de la nostra nombrosa flota de karts, disposa d un petit aparell instal.lat a sota el volant anomenat Transponder.

Aquest sofisticat element,s activa cada vegada que el kart passa per la línia de meta.

Al activar-se, un cable de red passa tota la informació a un ordenador central equipat amb un sofisticat programa de cronometratge que ens indica el volta a volta de cada pilot a la milèsima!!

Al disposar dels temps, això suposa una motivació extra per el pilot , ja que d aquesta manera sap si la seva progressió és la adequada i si ha realitzat la volta més ràpida que la del seu company de tanda.

Aquest sistema de cronometratge és imprescindible quan un grup o empresa realitzen un Gran Premi , ja que per definir la graella de sortida de la gran final, prèviament els pilots han realitzat la tanda classificatòria i els temps que han aconseguit defineixen la seva posició.

Els anomenats transponders no tan sols són utilitzats per Karting Parcmotor Castellolí , sinó també en totes les competicions que els nostres ídols de la Formula 1 o Moto GP realitzen.

Els seus monoplaces o supermotos, porten exactament el mateix model per tal de saber els temps que realitzen a cada volta i que estem tan acostumats a veure per la televisió.

Ara que ja saps com queden registrats els teus temps en cada tanda que rodes al circuit, anima t a baixar els teus temps i aconsegueix estar entre els millors pilots del circuit.

Anima t a fer una cursa professional en el nostre karting, situat molt aprop de Barcelona.