Cargando...

Corba a corba amb els nostres Karts de lloguer(Part 2)

Corba a corba amb els nostres Karts de lloguer(Part 2)

En el present text començarem parlant de la corba 6, una preciosa paella que té com a principals característiques una pendent d´un 9 % de desnivell i un peralt d un 8%!!

Aquestes característiques no solament atorguen una gran bellesa a aquesta corba sinó també un bon grip, que ens permet una sortida de corba molt ràpida.

És important en les corba que anomenem “paelles” com la C6, no entrar massa ràpid a l interior de la corba ja que en aquest cas les forces centrífugues ens portaria massa ràpid cap a l´exterior de la corba a la meitat de la mateixa treien-nos fora de la traçada correcta i per tant perdent un temps valuosíssim que ens pot privar d´aconseguir la volta ràpida.

Una vegada passem la C6 ens trobem amb una recta amb una característica molt destacada de Karting Parcmotor, com és un canvi de rasant espectacular .

En els canvis de rasant és important agafar una referència per saber on és el punt exacte pel qual hem de passar en cada volta que realitzem, ja que al no veure la pista darrere del punt més alt de la recta , podríem errar la nostra traçada.

Una vegada passada aquesta part del circuit farem front a la C4.
És una corba que requereix molt valor per agafar-la a gran velocitat, ja que enmig de la mateixa, el peralt passa d un 4 % positiu a un 2 % negatiu, amb el que el Kart pot patinar de la part posterior.

Aquesta petita falta d adherència pot corregir-se amb petits contra volants que ens portin a mantenir el Kart recta.

És en aquest moment quan hem de portar el Kart cap a la part esquerra de la pista per poder traçar la Corba 0 de fora cap a dins.

Una vegada passada la C 0, ens trobarem amb una àmplia baixada anterior a la corba Petromiralles.

En el següent article us explicarem com afrontar la part amb més pujada del circuit, des de la corba Petromiralles fins a la corba Sacacorxos, rèplica de la famosa corba de Laguna Seca!!