Cargando...

LEWIS HAMILOTON A KARTING CASTELLOLÍ

LEWIS HAMILOTON A KARTING CASTELLOLÍ

LEWIS HAMILTON A KARTING CASTELLOLÍ

El pilot campió del món de Fórmula 1 Lewis Hamilton ens ha visitat avui en un esdeveniment que el seu patrocinador, la firma Petronas , ha realitzat a Karting Castellolí.

El pilot ha arribat a les 14:00h al Karting procedent de l´aeroport de Barcelona.

A l’arribada l´esperaven 15 mitjans de comunicació per realitzar una roda de premsa de l´esdeveniment i per fer-li preguntes no tan sols del Karting i de la seva estada a Barcelona sinó també en relació al Gran Premi de Fórmula 1 que es celebra aquest cap de setmana al Circuit de Barcelona Catalunya.

Una vegada finalitzada la roda de premsa el pilot de Fórmula 1 ha sortit sol a pista a marcar la seva millor volta ràpida.

Després d´unes voltes molt ràpides , ha convidat als representants del mitjans de comunicació a intentar batre el seu millor temps , mentre ell s’ho mirava molt atentament des del mur del Pit Lane de Karting Castellolí.

Finalitzada la tanda de Karts amb el model Rt-8 400 cc , Lewis ha ofert una fantàstica explicació tècnica als periodistes.

Per sorpresa de tots , els 3 primers classificats han pogut sortir a pista per realitzar una cursa de Karts

Una vegada feta la cursa , Lewis Hamilton en persona ha obsequiat amb uns trofeus exclusius els guanyadors, gentilesa de Petronas.

Una vegada realitzada l’ activitat per la premsa , ha arribat el torn pels 20 escollits , amb invitació exclusiva de Petronas.

Han fet una tanda de Karts en el circuit per marcar els millors temps.

Amb gran destresa han pilotat els karts , fent gala de la seva passió pel motor i la Fórmula 1.

Els 6 primers pilots classificats han sortit a pista en una carrera a 7 voltes amb Hamilton.

El genial pilot que ha sortit l’últim per donar avantatge als pilots amateurs , ha aconseguit col·locar-se a la primera posició a la última volta , però fent gala de seu bon fer , ha cedit la primera posició a la última corba del Circuit de Karting a un dels assistents.

Una vegada feta la cerimònia de podi i el repartiment dels trofeus personalitzats , hem finalitzat una jornada increïble per Karting Castellolí , que amb la presencia de Lewis Hamilton veu ampliat el número de visites de pilots Vip a les nostres instal·lacions.

Agraïm a Petronas i especialment a Lewis Hamiltom que ens hagi honrat amb la seva presencia i li desitgem molta sort en la lluita pel títol mundial de Fórmula 1 2014